Villmarksopplevelse i Østmarka

Vi tilbyr to dagers villmarksopplevelse i Østmarka der hovedingrediensene er kanopadling, spenstige aktiviteter (zipline fra øy til fastland, rappellering, klatring mm), villmarksmiddag og overnatting i lavvo. Opplegget kan tilpasses i varighet, aktiviteter og overnattingsform.

Målgruppe: Villmarksopplevelser er noe vi levere til grupper (bedrifter, utdrikningslag, vennegjenger, bursdager etc).

Mål for opplevelsen: Trygge og opplevelserike dage(r) sammen, veiledet av våre instruktører. Under disse turene vil dere bli bedre kjent og knytter nye bånd. 

Varighet:    To dager. Kan tilpasses etter ønske.

Sted:        Oslos Østmark.

Pris:         Avhengig av gruppestørrelse og varighet. Send forespørsel så lager vi pristilbud.

Når:      Kontakt oss for når du ønsker gjennomføring.

 

Kundeuttalelser – bedrifter

Kundeuttalelser – private

Uttalelser fra bedrift

”Som ett team i ODIN i sterk vekst med flere nye ansatte med på laget ønsket vi å gjøre noe sammen som både skulle være en unik opplevelse og en god mulighet til å bli bedre kjent innad i gruppen. I den forbindelse kontaktet jeg Lars i Klatrekompaniet som foreslo en tur på tvers av Nordmarka i kano. I tillegg til fantastiske naturopplevelser ønsket vi at skulle fokuseres på god mat og drikke laget ute i naturen rundt bålplassen.

… Dette er en tur som vil bli husket.
Etter en lang dag på tur samlet vi oss for mat og hygge. Her ble det servert en fantastisk femretters middag ute i naturen med tilhørende viner. Dette var imponerende.
Jeg vil takke Klatrekompaniet for en fantastisk tur og vi kommer garantert til å bruke de igjen ved neste anledning. Det anbefales på det sterkeste.“

«Ledelsen i Hotell- og Restauranthuset Continental deltok på en to dagers opplevelsesrik og spennende villmarksopplevelse med kanopadling, luftig rappell ned i kano, taubane på 100 meter fra øy og over til fastland. Overnatting i lavvo og gapahuk med servering av treretters middag og andre måltider.«

Les flere utalelser

Eksempel på program for «villmarksopplevelse i Østmarka»

  1. Deltagerne møter opp på parkeringsplass tilklare kanoer.
  2. Trille kanoer med utstyr i 10 minutter til vannkanten.
  3. Padle ca 1/2 time til reservert leirplass.
  4. Villmarkslunsj i leir.
  5. Padle ca 1/2 time fra leir til lokasjon for rappell (ned i kano) og evt andre aktiviteter.
  6. Padle ca 1/2 time tilbake til leirplass
  7. Villmarksmiddag.
  8. Overnatting i lavvo,
  9. Frokost og retur neste dag.

Vi gjør mange ulike varianter og skreddersyr opplegg tilpasset din gruppe. Ta gjerne en titt på de ulike tilbakemeldingene fra ulike typer villmarksopplevelser / villmarksarrangementer vi har gjennomført for å få ideer til din tur…

Kundeuttalelser – bedrifter

Kundeuttalelser – private

Uttalelser fra private

«Under vårt utdrikningslag stod Klatrekompaniet for en komplett villmarksopplevelse for oss i Østmarka med kanoer, lavo, etablering av leirplass og morsomme samarbeidsøvelser. Vi hadde det så gøy at vi nesten ikke la merke til at regnet høljet ned. Det var et godt arrangement der Klatrekompaniet leverte alt for å få til et godt villmarksarrangement over to dager.»

Les flere utalelser

Mer informasjon om Villmarksopplevelse i Østmarka

Praktisk informasjon:

  • Klatrekompaniet har ansvarsforsikring for sine arrangementer. 

Klatrekompaniet er en av de aktørene i Norge som stiller strengest krav til sertifisering, erfaring , lokalkjennskap og pedagogisk innsikt. Alle våre instruktører/guider er utdannet fra NF (Norges Fjellsportforbund), NKF (Norges klatreforbund) eller Nortind innenfor de områdene de jobber innenfor (klatring, bre, skred, ski mm).

Du kan lese mer om instruktørene / guidene som holder disse arrangementene her…

Pedagogisk profil og HMS 

Utvikling og bruk av standariserte metoder er et ledd i vårt kvalitetssikringsarbeide/HMS.  Du kan lese mer om vår pedagogiske profil og HMS her…

For mer informasjon og påmelding: Kontakt oss på telefon 47645000, send en mail til post@klatrekompaniet.no eller send en forespørsel via kontaktformularet vårt.