Zipline

Sentralt i Nordmarka har Klatrekompaniet en zipline / taubane over et vann i naturskjønne omgivelser. Vi rigger også opp taubane ved andre lokasjoner ved spesielle arrangementer.

Målgruppe: Zipline er en populær aktivitet som vi ofte rigger opp og gjennomfører for grupper (bedrifter, utdrikningslag, bursdager etc) som en enkeltstående aktivitet eller som en av flere aktiviteter under et arrangement.

Mål for opplevelsen: Ha en trygg og fin opplevelse sammen med våre klatreinstruktører. Det er en fin personlig utfordring og mange opplever at de tøyer sine egne grenser. 

Varighet:    ca 2 timer, avhengig av gruppestørrelsen.

Sted:        Osloområdet 

Pris:         Avhengig av gruppestørrelse. Send forespørsel så lager vi pristilbud.

Når:      Kontakt oss for når du ønsker gjennomføring.

”Jeg har vært i en del utdrikkingslag, og i de fleste av de har det blitt mye «dø- tid» der man står og ser på at bruden gjør diverse aktiviteter. Jeg ville ha det annerledes, ønsket mitt var at alle skulle delta og ha det gøy. Derfor fikk jeg anbefalt taubanen Klatrekompaniet arrangerer av en kollega.

Det var et meget godt valg. Vi satte også utrolig pris på deres fokus på sikkerheten. Det at dere bruker erfarne klatrere gjør at dere virker mer seriøse enn andre aktører på markedet.

Her er brudens kommentar: Kjempebra og profesjonelt opplegg med seriøse instruktører

Les flere utalelser

Klatrekompaniet

Vi er godkjent som kursarrangør av Norsk Fjellsportforum (NF).

Ziplinen vår går over vannet i en fin og luftig ferd på ca 100 meter og gir deltagerne en følelse av å sveve over vannet. Følelsen i det du forlater kanten, for så i neste sekund å befinne deg hengende i det blå mange meter over avgrunnen, kan naturlig nok ikke beskrives. Selv om det er langt ned er det trygt å ta seg over, hengende under tauene i en helkroppsele.

Vi tilpasser zipline / taubanen slik at den tilpasses hvilke utfordring deltagerne ønsker.

Mer informasjon om Zipline

Praktisk informasjon Rappellering:

  • Klatrekompaniet har ansvarsforsikring for sine arrangementer. 

Klatrekompaniet er en av de aktørene i Norge som stiller strengest krav til sertifisering, erfaring , lokalkjennskap og pedagogisk innsikt. Alle våre instruktører/guider er utdannet fra NF (Norges Fjellsportforbund), NKF (Norges klatreforbund) eller Nortind innenfor de områdene de jobber innenfor (klatring, bre, skred, ski mm).

Du kan lese mer om instruktørene / guidene som holder disse arrangementene her…

Pedagogisk profil og HMS 

Utvikling og bruk av standariserte metoder er et ledd i vårt kvalitetssikringsarbeide/HMS.  Du kan lese mer om vår pedagogiske profil og HMS her…

For mer informasjon og påmelding: Kontakt oss på telefon 47645000, send en mail til post@klatrekompaniet.no eller send en forespørsel via kontaktformularet vårt.